Startweekend Oosterkerk 10+11 september

Het thema voor het startweekend dit jaar is ‘Aan tafel’ en sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk.

Wie nodig je eigenlijk allemaal uit aan tafel? Ook mensen die je misschien niet goed kent? Welke gesprekken worden er bij u/jou thuis gevoerd aan tafel? En is de tafel er alleen om samen te eten?

Verschillende vragen waar we met alle leeftijden mee aan de slag gaan met verschillende activiteiten voor jong en ouder!

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 10 september

15:30 Inloop
15:45 Welkom en uitleg
16:00 Activiteiten voor jong en ouder
18:00 Aan tafel!
20:00 Na tafelen

Zondag 11 september zal de dienst (bij goed weer) in het Schollebos plaatsvinden.

Er zijn verschillende activiteiten te doen op deze middag.
Zie het schema hieronder wat er zoal te doen is:

Voor wie? Activiteit
Iedereen Tafelkleed maken
Iedereen Klets-pot maken
Iedereen Liturgisch bloemschikken
KND leeftijd Sirkelslag Kids
Tienerdienst Sirkelslag Young
Voor de kleinsten Speel en knutsel hoek

Voor het samen eten vragen we u/jou om mee te nemen wat voor jullie voldoende is. We gaan met elkaar aan tafel en delen van wat er is meegebracht. Na het eten zullen we na-tafelen met een spelletjes avond. Ook is er voor de kinderen een filmavond en kan er gerelaxt worden rondom de vuurkorf.

Zie we u/jou ook op 10 september?

Wij hebben er zin in!

Elles Timmerman en Dianne Poot