Zondag 19 december – 4de Advent

Zondag is het de vierde Adventszondag. Voorganger is Mw. Ds. D. Hoekstra-Olthof uit Capelle aan den IJssel.  Wij lezen: Lucas 1: 57-80.

U bent van harte welkom!

Kerstdiensten

In verband met de geldende corona maatregelen heeft de wijkkerkenraad besloten om de Kerstnachtdienst alleen live via KerkTV uit te zenden. Alleen de dienstdoende ambtsdragers zullen daarbij aanwezig zijn. Het is dan ook niet mogelijk om de dienst bij te wonen.

Voor kerstmorgen hebben we uw medewerking nodig: er zijn al heel wat foto’s van geluksmomenten toegestuurd, maar we zijn op zoek naar meer! Stuur die gerust naar ds. Ruben Schep: rubenschep@gmail.com, 0627594216

Ds. Ruben Schep

Reserveren voor de kerkdienst weer ingevoerd…

Voorlopig is het reserveren voor het bijwonen van de kerkdiensten nodig. U kunt dit doen via: https://deoosterkerk.nl/home/corona/reserveren/ en wanneer u geen internet heeft via telefoon nummer: 06-1948 5634 (op vrijdag 10-18 en zaterdag 10-12 uur). Voorlopig gaan we nog steeds uit van 70 personen (exclusief medewerkers aan de dienst). Tevens is er geen gelegenheid meer om na afloop van de dienst koffie te drinken. De meeste activiteiten die na 17:00 plaatsvinden, zullen worden afgelast.

De dienst zal ook uitgezonden worden via de KerkTv.

Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden, stuur dan een email naar: deoosterkerk@gmail.com.

Ook u kunt aan de inhoud van deze nieuwsbrief bijdragen. Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die eveneens sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.
Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u hem hier vinden.