Zondag 28 november Doop en 1ste Advent

In deze tijd is het soms moeilijk om nog ergens op te hopen. Sinterklaas met veel mensen? Kerst: hoe en met wie? En toch wordt het weer advent, een tijd van hoop en verwachting.
Zondag willen we stem geven aan het licht wat ons tegemoet komt uit het donker. In de stilte van de heilige tempel vindt een ontmoeting plaats die draait rond de vraag: valt er nog wat te verwachten?

Tegelijk vieren we een doopfeest: Sophie, dochter van Esther en Remco Jessen wordt gedoopt. We zijn blij dat we dit kunnen vieren met elkaar. Na een tijd van verwachting wordt Gods naam verbonden aan die van Sophie.

U bent van harte welkom!

Ds. Ruben Schep

————————————————————————-

Reserveren voor de kerkdienst weer ingevoerd…

In de wijkkerkenraadsvergadering van 24 november hebben we uitgebreid gesproken over de manier waarop we met de stijgende corona cijfers om moeten gaan. We hebben besloten, met pijn in ons hart, dat we weer terug gaan naar een systeem van reserveren voor het bijwonen van de kerkdiensten.  U kunt reserveren via: https://deoosterkerk.nl/home/corona/reserveren/ en wanneer u geen internet heeft via telefoon nummer: 06-1948 5634 (op vrijdag 10-18 en zaterdag 10-12). Voorlopig gaan we nog steeds uit van 70 personen (exclusief medewerkers in de dienst).
We  willen u vragen om tijdens het lopen in de kerk, een mondkapje te dragen. Ook is het voorlopig niet verantwoord om koffie te drinken na de dienst. We vinden het natuurlijk heel vervelend om dit besluit te hebben moeten nemen, omdat het voor de verbinding onderling heel belangrijk is. Toch hopen we dat u hier begrip voor heeft en dat er snel weer een tijd komt dat het wel mogelijk is.

De dienst zal ook uitgezonden worden via de KerkTv.

——————————————————————————————

Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden, stuur dan een email naar: deoosterkerk@gmail.com.

Ook u kunt aan de inhoud van deze nieuwsbrief bijdragen. Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die eveneens sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.
Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u hem hier vinden.