Zondag 31 oktober

Genieten van genoeg, hoe doe je dat? Dat is de vraag van zondag. Het thema is ons aangereikt door Micha Nederland en past mooi bij het groen geloven. Carice Onderdijk en Caitlin van Kampen hebben een lied uitgekozen, David Geleijnse en Lisanne Verdoold lezen met ons uit de Bijbel en Tina Luiza en Martijn Verdoold staan bij de deur met een bijzondere collecte.

Maar, ook kunnen we er met degenen die in de kerk meevieren nog altijd van genieten samen liederen te zingen en elkaar na de dienst te ontmoeten. En degenen die thuis de dienst meevieren: er zijn ook genoeg mooie digitale liederen.

Wij lezen: Psalm 8 en 1 Timoteüs 6:6-8, 17-19

U bent van harte uitgenodigd!

ds. Ruben Schep

——————————————————————————————

Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden, stuur dan een email naar: deoosterkerk@gmail.com.

Ook u kunt aan de inhoud van deze nieuwsbrief bijdragen. Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die eveneens sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.
Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u hem hier vinden.