Zondag 10 oktober

Iedere week spreekt Jezus iets aan uit ons leven. Komende zondag is dat de rol die geld en bezit spelen. actueel genoeg natuurlijk: de een heeft duizenden euro’s over om te investeren, terwijl een ander zich afvraagt hoe de gasrekening moet worden betaald.
Wat als Jezus daarin mee gaat praten? Bijzonder is het om de bevrijdende kracht van zijn woorden ook 2000 jaar later nog altijd te ervaren met elkaar.
We zingen: kracht van uw liefde, God heeft het eerste woord, maar ook een lied van Schrijvers voor Gerechtigheid. Wij lezen: Marcus 10:17-31.
En: deze zondag nemen we afscheid van Greet van der Hucht, Dirk Jan Berkenbosch en Gerard Erenstein als leden van de beheers commissie.

De diensten in de Oosterkerk kunnen zonder aanmelding vooraf bezocht  worden. De dienst zal ook uitgezonden worden via de KerkTv.

U bent van harte uitgenodigd!

Ds, Ruben Schep

Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden, stuur dan een email naar: deoosterkerk@gmail.com.

Ook u kunt aan de inhoud van deze nieuwsbrief bijdragen. Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die eveneens sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.
Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u hem hier vinden.

Meepraten?
Draag gerust bij!