Zondag 12 september

Zondag is het thema: de groene draad. We staan stil bij wat geloven en duurzaam denken met elkaar te maken hebben. We zingen bekende liederen, luisteren naar wat onbekendere, en lezen over de schepping in Genesis en Hebreeën 4 over rust.

Zo leggen we een mooie vloer onder de activiteiten van de middag als we zelf aan de slag gaan in de verschillende workshops.

U bent van harte uitgenodigd!

Ds. Ruben Schep

Voorlopig is aanmelden voor de kerkdiensten weer nodig. Wanneer u in de dienst aanwezig wilt zijn, dan verzoeken wij u om uzelf en eventuele familieleden op te geven via de website. De link is: https://deoosterkerk.nl/home/corona/reserveren/. De dienst zal ook uitgezonden worden via de KerkTv en in de nieuwsbrief leest u de details.

Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.

Wilt u zich voor deze nieuwsbrief aanmelden, stuur dan een email naar: deoosterkerk@gmail.com.

Ook u kunt aan de inhoud van deze nieuwsbrief bijdragen. Heeft u nieuws of informatie die voor de gemeenteleden van belang is, dan kunt u die eveneens sturen naar: deoosterkerk@gmail.com.
Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen, dan kunt u hem hier vinden.

Meepraten?
Draag gerust bij!