Koffiezetters en “aanwaaiers”

Hoe gezellig is het om bij iemand “op de koffie” te gaan? Je leert elkaar beter kennen onder het genot van een kopje koffie. Net als afgelopen jaar in november, organiseren we op 7 april a.s. weer een koffiemoment.

Na de dienst van 7 april drinken we geen koffie in de kerk, maar bent u welkom bij een gemeentelid om een kopje koffie te komen drinken. Wat is de bedoeling? We zoeken mensen die op zondag 7 april gelijk na de kerkdienst thuis een pot koffie willen zetten voor een aantal gasten. Daarbij zoeken we ook “aanwaaiers”, dat zijn de mensen die op bezoek gaan om koffie te drinken.

Op zondag 31 maart en 7 april kunt u op lijsten in de hal bij Karin en Dianne opgeven of u mee wilt doen, als koffiezetter of als koffiedrinker. Na de dienst laten we u weten hoeveel gasten u kunt verwachten of bij wie u welkom bent.

Heeft u ook zin in koffie??

Hartelijke groet,

Karin Eikelhof en Dianne Poot