Kerststukjes en helpende handen …

Op donderdagavond 12 december van 19.00 tot 21.00 uur willen we met elkaar kerststukjes maken voor de Mini-Kerstmarkt. We nodigen u uit om deze avond gezellig te komen helpen om dit tot een succes te maken. Heeft u geen groene vingers, maar wel bakjes, versiering of groen – tegen die tijd -, daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. U kunt het in de kerk neerzetten of bij de Fam. Eikelhof brengen.

Dan is er nog een vraag of u wellicht “mooie/nieuwe spullen” heeft om af te staan voor een loterij tijdens de Kerstmarkt. Mooie kerst-gerelateerde spullen zijn ook zeer welkom voor de verkoop. Misschien heeft u nog cadeautjes waar u niets mee doet? Wij zouden er erg blij mee zijn. Ook dit nemen wij graag in ontvangst.

Op de dag van de Kerstmarkt doen wij ook een beroep op u om ons te helpen bij de verschillende kraampjes en bij het “eten en drinken”. Zonder u/jou geen gezelligheid dus kom naar De Oosterkerk.

Heeft u nog vragen of wilt u zich alvast opgeven, laat het ons weten.

Namens de Kerstmarkt-commissie alvast bedankt.
Annelies, Jannie, Elna, Elly, Karin