Kerstmarkt op het plein 18 december: GAAT DOOR!

De Kerstmarkt op het plein gaat door! U bent zaterdag 18 december van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur op het plein voor de Oosterkerk.

Een ouderwetste kerstmarkt zit er dit jaar wederom niet in. Om elkaar in deze periode tòch te kunnen ontmoeten steken we op het plein voor de kerk vuurkorven aan. Bij het gezellige vuur kunnen we een glaasje glühwein of een beker chocolademelk drinken met iets lekkers erbij en om lekker warm te blijven zal er ook erwtensoep te koop zijn. We zullen ook koffie en thee schenken en er komen kraampjes waar kerstchocola, – stukjes, -plantjes, bollen, vogelhuisjes e.d. zullen worden verkocht.

De opbrengst is voor het Diaconale jaardoel de Veilige Veste in Capelle – Schollevaar (stichting Fier) en zeker in deze tijd vinden we de ontmoeting met elkaar belangrijk. Trek dus uw winterjas, warme laarzen, sjaal en wanten aan en kom genieten van het vuur en als het meezit van kerstliedjes.

De opbrengst is dus voor de Veilige Veste, neemt u daarom uw portemonnee met contant geld mee?

Karin Eikelhof, Lippedal 40 (010-4515467) of bij
Annelies Boersma, Azoren 2 (06-19875702).