Mini kerstmarkt 14 december

Ook dit jaar organiseren we een kerstmarkt.  Op zaterdag 14 december vanaf 15.00 uur. Tot ca. 19.00 uur.

Naast de verkoop van allerlei kerststukken, decoraties en accessoires, bieden we de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee, of een ander drankje mét wat lekkers.  Om dit mogelijk te maken vragen we de bakkers onder u om ons te helpen met het maken van koekjes, cake of taart.

Maar dat is nog niet alles, aan het eind van de middag zorgen we voor een stampottenbuffet, waarvoor we u van harte uitnodigen.   We zien u graag op 14 december in de Oosterkerk.

De opbrengst van de markt komt ten goede aan het jaardoel. De Rudolphstichting.  Deze stichting vindt dat elk kind het recht heeft om veilig en kansrijk op te groeien. Voor uithuisgeplaatste kinderen (44.000 in Nederland) is dit niet vanzelfsprekend.  Daarom komen zij op voor deze kwetsbare groep en steunt de Oosterkerk dit doel financieel.

U kunt hier meer informatie vinden over de Rudolphstichting.