Kerstmarkt 2019

Kerstmarkt in de Oosterkerk.  Het is al even geleden, maar wat een sfeer en gezelligheid!  De kerkzaal was veranderd in een prachtig gedecoreerd restaurant met kraampjes met kerststukken, kaarten, kaarsen, chocola en meer.  We wilden twee dingen bereiken: een mooi bedrag ophalen voor het diaconale jaardoel De Rudolphstichting en de kerk maar ook en vooral dat mensen elkaar zouden ontmoeten.  Dat is gelukt!

Wij kunnen natuurlijk alleen een restaurant organiseren als er genoeg eten en drinken te verkopen is. Albert Heijn de Terp, heeft veel boodschappen gesponsord, maar onze dank gaat vooral uit naar Oosterkerkers die taart, cake en soep aanleverden en naar alle anderen die geholpen hebben. Ook willen we de kok, Rick Sollie, bedanken voor de overheerlijke stamppotten die hij heeft gemaakt.  Geweldig!

Dit alles heeft gezorgd voor een opbrengst van 2200 euro!

Namens het kerstmarktvoorbereidingsgroepje, hartelijk groet en nogmaals dank!

Annelies Boersma