Jaardoel de Rudolphstichting – update

Voor het jaardoel van de diaconie van de Oosterkerk kunnen we u een tussenstand doorgeven.

Zoals u weet, is het jaardoel de Rudolphstichting met het jeugdhuis de Glind. De Rudolphstichting zet zich in omdat ze willen dat elk uit huis geplaatst (44.000 in NL) kind de kans krijgt om op te groeien tot een zelfredzame en evenwichtige volwassene. Elk kind heeft het recht om veilig en  kansrijk op de groeien. Voor deze kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Daarom komt de Rudolph Stichting op voor deze kwetsbare groep.

Met alle acties (collectes, kerstmarkten, Top2000 dienst, oliebollenactie) hebben we tot op heden een bedrag van 3367.45 euro bij elkaar gebracht.

We zijn nu halverwege, want ook komend jaar zal de Rudolphstichting ons jaardoel zijn. September 2021 zullen we een nieuw doel kiezen.

We hopen het bedrag dus nog te verdubbelen! Iedereen bedankt voor de inzet en bijdragen tot nu toe!

Diakenen Oosterkerk