Inspiratie wandeling 19 mei

Inspiratiewandeling

Op zondagmiddag 19 mei organiseert de commissie Vorming en Toerusting een wandeling in het Hitlandbos. We starten om 15.00 uur. Het doel ervan is geïnspireerd te raken. Natuurlijk kan dat door de natuur, die in die maand dikwijls op zijn mooist is. Maar we zullen de wandelaars bij de stopplaatsen ook informatie meegeven, die kan inspireren tot goede gesprekken over belangrijke dingen in je leven en in je geloof. Dat kan in kleine groepjes van 2 of 3 personen.Er wordt een eenvoudige route uitgezet langs mooie punten in het landschap. Je kan zelf een partner uitnodigen om mee te wandelen, maar we kunnen ook individuele wandelaars aan elkaar koppelen. Na afloop gaan we rond 16.30 uur naar de Oosterkerk om na te praten en wat te drinken. Omdat er veel geregeld moet worden willen we vooraf graag weten hoeveel interesse er is voor deze inspiratiewandeling is. En als er de wens is kinderen mee te nemen willen we dat ook graag vooraf weten (incl. hun leeftijd). We zien daarom graag z.s.m. opgaven tegemoet. Deze kunnen worden gericht aan activiteiten@deoosterkerk.nl. Wandelen jullie mee?

Lokatie:

We starten om 15.00 uur bij de openbare Moestuin aan het Langepad in Hitland. Goed te bereiken vanaf  de dijk langs de IJssel. Wie met de auto komt kan daar parkeren op het parkeerterrein.