Gebedenboek

U kent het rode boekje nog wel dat (bijna) elke zondagmorgen klaar ligt en waarin u uw voor- of dank gebeden kunt schrijven. Deze gebeden worden dan door de predikant uitgesproken in de dienst.
Nu is het niet altijd meer mogelijk om in de dienst te komen. Daarvoor kunnen allerlei redenen zijn. Daarom willen we u twee mogelijkheden bieden om u gebeden kenbaar te maken: via het formulier onderaan deze pagina en de voorbeden telefoon.

Via formulier:

Wanneer u het onderstaande formulier invult, dan worden uw gebedsintenties rechtstreeks doorgestuurd naar ds. Ruben Schep. Hij zal dan uw gebedsintenties in de komende kerkdienst bij de gebeden uitspreken. Graag uiterlijk vrijdag voorafgaande aan de dienst insturen.

Gebedsintenties voor de komende kerkdienst uiterlijk op vrijdag voor 18:00 uur insturen.