Gebedenboek

U kent het rode boekje nog wel dat (bijna) elke zondagmorgen klaar ligt en waarin u uw voor- of dank gebeden kunt schrijven. Deze gebeden worden dan door de predikant uitgesproken in de dienst.
Nu is het niet altijd meer mogelijk om in de dienst te komen. Daarvoor kunnen allerlei redenen zijn. Daarom willen we u twee mogelijkheden bieden om u gebeden kenbaar te maken: via het formulier onderaan deze pagina en de voorbeden telefoon.

Via formulier:

Wanneer u het onderstaande formulier invult, dan worden uw gebedsintenties rechtstreeks doorgestuurd naar ds. Ruben Schep. Hij zal dan uw gebedsintenties in de komende kerkdienst bij de gebeden uitspreken. Graag uiterlijk vrijdag insturen.

Via voorbeden telefoon:

U kunt tot zondagmorgen 8:30 via Whatsapp uw voorbeden kenbaar maken. We hebben daarvoor een speciaal telefoonnummer geopend nl.: 06-53 71 71 74. De diakenen zullen er voor zorgen dat uw voorbeden naar de predikant gaan.

Gebedsintenties voor de komende kerkdienst uiterlijk op vrijdag voor 18:00 uur insturen.