Enquête Gemeenteavond – 29 september 2021

Op 29 september organiseren we een gemeenteavond. Op deze avond willen we met u, als gemeentelid van de Oosterkerk, in gesprek gaan.

Graag willen we van u horen wat u belangrijk vindt voor de koers die we de komende jaren gaan varen met de Oosterkerk. Het is één van de manieren waarop de beleidscommissie namens de kerkenraad zoekt naar nieuwe richting. Eén van die richtingen is al door de wijkkerkenraad gevonden: groen kerk zijn. Maar: wat vind u nog meer belangrijk?

Vooraf willen we u in de gelegenheid stellen om al na te denken over dit onderwerp. Daarvoor hebben we een enquête opgezet. U kunt de enquête vanaf nu tot en met zondag 26 september invullen en u vindt hem via de volgende link:

Daar kunt u de groene balk aanklikken om de enquête te openen.

Binnen een gezin kan iedereen de enquête invullen, dus maak daar gebruik van!! Dus bent u met z’n tweeën of met z’n zessen, u kunt ieder afzonderlijk de enquête invullen.

Vanaf komende zondag zullen er papieren versies van de enquête in de kerk liggen. Deze kunt u weer kwijt in de doos die bij de ingang staat.

Tijdens de gemeenteavond zullen we proberen prioriteiten te bepalen en hoe we er uitwerking aan kunnen geven.

Reserveert u de 29ste? We hopen dat u er bij zult zijn. De avond zal ook uitgezonden worden via kerkTV.

De beleidscommissie Oosterkerk
(Ruben Schep, Kees Stans, Jannie van Buren en Addy Koster)