Advent 2021

Namens de wijkkerkenraad willen wij deze advent benadrukken dat we ondanks het feit dat we niet altijd samen kunnen zijn in fysieke vorm, we in gedachten aandacht hebben voor elkaar.  Daarom willen we de gemeenteleden een set van 4 kaarsen aanbieden.

Elke kaars staat symbool voor elke adventszondag.

We willen daarbij een oproep doen, voor wie mogelijk, een foto te sturen van de (aangestoken) kaarsen, zodat hier op de beamer een mooie compilatie van gemaakt kan worden om te laten zien tijdens de diensten en er een nadruk kan worden gelegd op ondanks een afstand, verbondenheid met elkaar. Meer informatie over deze actie, zal met u gedeeld worden in de aankomende nieuwsbrieven.

In het kader van omzien, naar elkaar, kent u iemand die wij met dit gebaar een hart onder de riem kunnen steken, dan kunt u een mailtje sturen naar de diaconie van de Oosterkerk: diaconie@deoosterkerk.nl.

Op de zondag 28 november en 5 december (eerste en tweede Adventszondag), zullen de kaarsen na de dienst uitgedeeld worden.

Namens de diaconie van de Oosterkerk,
Antine Verdoold

Ps. zoekt u nog een standaard, kijk dan eens hier: https://acupoflife.nl/diy-kaarsenstandaard/