Trappen en Happen

De afsluitende activiteit van de commissie Vorming en Toerusting werd omgedoopt van Happen & Stappen, naar Trappen & Happen. Op de fiets begaf zich een groep gemeenteleden van gerecht naar gerecht, van gasthuis naar gasthuis.

De start en aftrap was in Rotterdam. Met verschillende voorgerechten werd het diner geopend. Andy, Karin, Annet en Bert hadden deze voorbereid. Deze eerste gang werd gevolgd door allerlei Italiaanse hoofdgerechten in de wijk Oostgaarde, door Iet, Paulien en Karin gemaakt. Het toetje werd aan de Kerklaan verzorgd door Jannie en Cock. De afsluiting met koffie, zoetigheden en een borrel was tot in de late uurtjes in de pastorietuin. Het was letterlijk en figuurlijk heerlijk om zo met een groep gemeenteleden het seizoen rondom gevulde tafels af te sluiten en met elkaar te delen. Delen in elkaars gezelschap, rijkdom en goede gesprekken.

Dankbaar kijken we terug op een geslaagde activiteit. Verschillende mensen hebben al aangegeven dat ze dit jaar niet konden, maar er volgend jaar graag (weer) bij willen zijn. Wordt vervolgd… op naar de vakantie en daarna een nieuw seizoen!