Koffie nieuwe stijl

Na een fusie zijn veel dingen nieuw. Onbekend. Wennen. Zo ook voor het koffieteam zijn dingen nieuw. Was men in de voormalige Morgenster gewend om elke week koffie te hebben, verzorgd door een team vaste koffiezetters, zo was de oude Gaarde gewend slechts eens in de maand koffie te drinken. Gezet door de kosters en een aantal schenkers.

Na de fusie werd een heel nieuwe, en gelukkig groot team gevormd. Voor bijna iedereen nieuw. Wennen dus. Aan elkaar, aan het stapelen van nieuwe kopjes, aan de smaak van Oosterkerk-koffie. Nu na een jaar zijn we wel op elkaar ingespeeld. En we hebben zo’n groot team dat ieder subteam (van 3 personen) maar ongeveer vier keer per jaar aan de beurt is.

De koffie is meestal heet, voldoende en op smaak. Maar bovenal, de mensen genieten voornamelijk van het samenzijn rondom die koffie. Na de dienst.

Mocht het zo zijn dat u het team wilt versterken, oproepkracht wilt zijn voor onverwachte uitval (dus niet vast op het rooster), of heeft u misschien vragen of op- of aanmerkingen? Laat het dan weten. We horen het graag. We zetten een bakkie en kletsen erover. Welkom!

Hartelijke groet,
Monirah Schep