Deel je leven met vluchtelingen

Beschrijving

Maandag 13 februari 2017 om 20.00 uur Dorpskerk, Kerklaan 2 O.l.v. ds. Gerben van Manen

Vluchtelingen stellen ons voor moeilijke vragen. Die vragen zijn niet nieuw meer, maar naar antwoorden blijven we zoeken. Wereldwijd, in de landelijke politiek, in de kerk, in je eigen leven. Wat is je antwoord aan vluchtelingen die op de een of andere manier op jouw weg komen? Wat kun je doen als je oog in oog komt te staan met mensen van ver die bij ons aankloppen? Wat zou je tegen hen willen zeggen, van hart tot hart? Wat hebben zij nodig? Hoe zou jij je leven met hen kunnen delen? Hoe kunnen vluchtelingen hún leven en geloof met ons delen? Laten we het deze avond eerst de vluchtelingen in onze gemeenten eens vragen, en daar dan samen over in gesprek gaan.

Er zijn op dit moment geen activiteiten gevonden